Witajcie klanowicze!
Jak pewnie zauważyliście czy to na forum, czy w grze BOB ponownie ma własny server ~ Elite.Dm. Zapewne w tym momencie możecie się troche zdziwić no bo jeśli to serwer BOB, dlaczego nazywa się tak jak się nazywa? Proces zmiany nazwy został zastosowany w celu zachęcenia nazwą i ustawieniami serwera dla całej społeczności RTCW, nie tylko strony polskiej. Niektórzy postrzegają klan BOB nie w ten sposób w jaki powinni, dlatego solidny serwer na pewno jest w stanie pomóc nam i nie tylko nam w odzyskaniu dobrej marki na arenie RTCW. Jak wszyscy wiecie serwer to bardzo ważna sprawa, a takie coś (niestety) musi kosztować.
Pojawiła się propozycja, aby wykupić serwer na rok (będzie cały czas do naszej i tylko naszej dyspozycji). Cena takiej operacji to 70€.
System z wykorzystaniem sponsora zaproponował zapłatę połowy kwoty, czyli 35€. Do spłaty w takim wypadku pozostaje druga połowa i tu zwracam się z prośbą do was. Jako, że jest mi trudno bez stałego zatrudnienia i jakiejkolwiek pracy płacić 35€ System i ja postanowiliśmy napisać temat, w którym istniałaby szansa dołożyć się na server i przedłużyć jego istnienie. Pamiętajcie, że 35€ w takim wypadku klan BOB płaci TYLKO 1 raz na rok. Wiem już, że anix jest skłonny dołożyć się do serwera około 5 euro, dlatego do spłaty pozostaje już tylko 30€. Ja od siebie oczywiście też trochę dam, ale liczę przede wszystkim na was klanowicze!
Dotacje idą CAŁKOWICIE na serwer i nic z nich ja lub System nie mamy. Z góry dziękuję za pomoc!
Dotacje można albo wysyłać na
1. Paypal (tak byłoby dla mnie najlepiej) na email:
1bavok1@gmail.com - tu można wysyłać w jakiejkolwiek walucie pieniądze
2. Konto bankowe
Jeśli ktoś będzie chciał wspomóc serwer wybierając opcje nr 2. proszę aby skontaktował się ze mną najlepiej na forum poprzez wiadomość prywatną i tam napisze potrzebne informacje.